Vind billetter til Roskilde Festival – inklusive luksushytte

Vind billetter til Roskilde Festival – inklusive luksushytte
Nas er en af Roskilde Festivals højprofilerede hiphop-bookings.
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

I år byder Roskilde Festival-plakaten blandt andet på The Weeknd, Princess Nokia, Lorde, Solange, The Avalanches, Slowdive, Arcade Fire, A Tribe Called Quest, Angel Olsen, Gucci Mane, The xx, Young M.A og Father John Misty. I sandhed et overflødighedshorn.

Nu giver vi dig muligheden for både at vinde billetter til landets største musikfestival og endda overnatte i en stil, der er klasser over igloteltet og luftmadrassen. Der er tale om nogle særlige teltenheder i området Special Camping East med hævet trægulv, overdækket siddeområde med stole og bord, madrasser, el, USB-port, spejl og sikkerhedsboks. Ikke dumt, vel?

Roskilde-hytte2

Vi udlodder to præmier:

1. præmie: 1 teltenhed + 2 billetter til Roskilde Festival
2. præmie: 1 teltenhed

For at deltage i konkurrencen skal du en tur omkring første afsnit af Soundvenues nye hiphop-podcast, Standard, hvor værterne og gæsten Kesi blandt andet diskuterer sommerfestivalernes hiphop-bookings.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om præmierne. Konkurrencen slutter den 30. maj, og vinderne får direkte besked.

Hvilke tre acts på årets Roskilde Festival glæder Kesi sig mest til at se?
(Find svaret i første udgave af Soundvenues nye hiphop-podcast, Standard, hvor Kesi er gæst –
hør afsnittet i iTunes HER.)