Arcade Fire lancerer mystisk website – hør det nye disconummer ‘Everything Now’

Arcade Fire lancerer mystisk website – hør det nye disconummer ‘Everything Now’

Arcade Fire har masser af koncerter og festivaler planlagt over sommeren – blandt andet Roskilde Festival – og der har længe verseret rygter om, at det canadiske band var på trapperne med en efterfølger til 2013-albummet ‘Reflektor’.

Nu er der kommet nyt brænde på bålet, da Win Butler og co. via deres Twitter har linket til et mystisk nyt website, som har erstattet bandets normale Arcadefire.com-domæne.

Websitet er ‘live’ (det står der i hvert fald), og forestiller et reklameskilt i Death Valley, Californien, der på forskellige sprog kommunikerer ‘Everything Now’. Mon det er titlen på deres nye album?

‘Everything Now’ er i hvert fald også titlen på et nyt Arcade Fire-nummer, som i denne weekend bliver solgt på vinyl til Primavera Sound-festivalen i Barcelona.

Pladebutikken Discos Paradisos har fået fat i et eksemplar, og du kan lytte med i videoen forneden, hvor vinylen drejer i butikken: Der er tale om en panfløjte-inficeret discosag!

Nummeret følger efter ‘I Give You Power’ – Arcade Fires første single i fire år, der udkom i januar.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af