Carl Emil Petersen annoncerer debutalbum og efterårsturné

Carl Emil Petersen annoncerer debutalbum og efterårsturné

Tilbage i marts meldte den tidligere Ulige Numre-frontmand Carl Emil Petersen sin ankomst som soloartist, og nu har sangskriveren annonceret sit debutalbum. Albummet kommer til at hedde ‘Natradio’, og selv om pladen endnu ikke har en specifik dato, er den annonceret til at udkomme til efteråret.

Petersen har arbejdet sammen med Sune Wagner som producer, og både førstesinglen ‘Liv før døden’ og den efterfølgende ‘Skærgården’ er indspillet hos The Raveonettes-frontmanden i Los Angeles.

Carl Emil Petersen givet sin debutkoncert som soloartist på sommerens Roskilde Festival, men har sammen med albummet også afsløret en ‘Natradio’-turné, som rammer en række danske spillesteder i oktober og november – se datoerne på plakaten forneden.

CarlE
Annonce