Hør Karl Williams nye nummer, ‘Lidt ad gangen’

Hør Karl Williams nye nummer, ‘Lidt ad gangen’
Karl William. (Foto: Morten Nordstrøm)

Vi ved det af erfaring, og vi ved det fra Karl William: Kærlighed har aldrig været en let sag at navigere rundt i. I dag har Karl William taget hjertet uden på tøjet og kærlighedskompasset i hånden og spurgt om hjælp, så han kan finde ud af det … lidt ad gangen.

‘Lidt ad gangen’ er den aarhusianske P3 Guld-vinders nyeste single. En varm popskæring, hvis beats, keys, guitarhooks og ligefremme poesi flirter med fængende danske 80’er-vibes. Nummeret er produceret af Karl Williams trofaste Hukaos-hjemmedrenge Carl Barsk og Mathias Lion fra Orbit Crew.

Karl William fortæller i en pressemeddelelse: »’Lidt ad gangen’ handler om at mangle en forklaring på, hvordan forholdet mellem to personer bliver perfekt«.

Tidligere på året fik vi nummeret ‘Forstenet’ fra Karl William, som desuden kan fanges på både Roskilde Festival, Musik i Lejet, Wonderfestiwall og til Fredagsrock i Tivoli i løbet af sommeren.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af