Fredag: Distortion giver gratis adgang til Distortion Ø for alle med Gadearmbånd – ankom senest 18.30

Fredag: Distortion giver gratis adgang til Distortion Ø for alle med Gadearmbånd – ankom senest 18.30
Distortion Ø anno 2016.
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Hvis du har et gadearmbånd, kan du i dag komme gratis til Distortion Ø på Refshaleøen – du skal bare komme inden kl. 18.30. Efter det koster billetten igen normalprisen på 400 kr.

Tilbudet er netop blevet annonceret af Distortion, som kalder tilbuddet en kompensation for, at festen i går på Rådhuspladsen blev hurtigt fyldt og efterfølgende afbrudt i en time på grund af sikkerhedsforanstaltninger.

Alle med gadearmbånd skal gå til de røde billetvogne ved indgangen til festivalområdet på Refshaleøen.

Og vi pointerer lige igen: Tilbuddet gælder kun i dag fredag indtil kl. 18.30 og kun hvis du har et gadearmbånd.

Distortion-boss Thomas Fleurquin udtaler:
»Hej – tak for fantastiske gadefester – vi var nødt til at slukke musikken i en time pga. for mange mennesker og den tunge trafik på HC Andersens Boulevard. Det var ærgerligt og frustrerende -–festen gik i gang i 20 minutter helt til sidst – men mange gik hjem inden da. Derfor vil vi gerne give adgang til ugens hovedbegivenhed Distortion Ø fredag på Refshaleøen – i dag og indtil kl 18.30 – til alle som allerede har købt et Gadearmbånd«.

Læs også: Anbefalinger: Det skal du se til Distortion Ø fredag

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.