Internet-guld: Sømløs YouTube-video sammensmelter 40 års hiphop-historie

I virvaret mellem bassboostede shitposts og oldnordiske memes kan det føles som balsam for sindet at falde over et stykke med content, der er reelt gennemarbejdet og godt. Det er den her video.

150 tracks fra over 100 kunstnere smelter sammen til et fuldkommen homogent potpourri i denne gennemførte YouTube-video fra The Hood Internet. Det er svært ikke at blive imponeret over, hvor glidende overgangen er mellem alt fra 2 Pac, Biggie og Beastie Boys til Drake, Chance og Missy.

Årsagen til den sømløse sammenklipning skal nok findes i, at videoen er lavet af The Hood Internet. Det er en amerikansk duo af mashup-kunstnere, der er kendt for sine mashups af meget hvid og meget sort musik, såsom Ghostface Killah parret med Vampire Weekend, French Montana og Beach House eller Nicki Minaj og Atoms For Peace.

Læs også: Internet-guld: Reddit indsætter ‘American’ foran filmtitler og forklarer plottet