»Jeg så legendarisk«: Hør Kidds nye single ‘Bedre’ – mere selvtilfreds end nogensinde før

»Jeg så legendarisk«: Hør Kidds nye single ‘Bedre’ – mere selvtilfreds end nogensinde før
Kidd.
Foto: Rasmus Skousen

Kidd har alle dage haft selvtilliden i orden – han brød trods alt igennem med en lille sang ved navn ‘Uhh, det er så svært at være så god’. På rapperens nye single er han ikke bare god, han er ‘Bedre’, som altså er titlen på tracket, der er lavet sammen med Don Stefano – ham kender du nok fra hans samarbejder med Lukas Graham og Kesi. For eksempel et det ham, der synger hooket på ‘Søvnløs’.

»Jeg må være bedre end dem allesammen – tilsammen!«, lyder det helt simpelt i omkvædet, så der ikke er noget som helst at tage fejl af. Rapmusik handler vel helt klassisk også om at være bedre end sine kolleger?

‘Bedre’ er dog ikke dagens eneste nye Kidd-nummer – singlen kommer også med en b-side i form af ‘Kælker’.

De to tracks følger efter sidste års single ‘Kidd er din far’, som var første Kidd-single efter Nicholas Westwood Kidds eventyr som Heimdals Sidste Vogter.

Læs også: Er du dum eller hvad? En tidslinje over ’dum rap’