Mac DeMarco i sit es i nye videoer: Leger med døden og spiller sit livs koncert badet i whiskey og bodylotion

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mac DeMarco er en vaskeægte ener. Det ene øjeblik griller han pøller i baghaven med sine fans, det næste er han på udkig efter en meme-kyndig personlig assistent. Det er i grunden aldrig helt til at vide, hvad i alverden, han har i sine slackede t-shirt-ærmer – og det er nok de færreste, der vil kunne gætte udfaldet af de videoer, der netop er landet i DeMarco-land.

Først og fremmest har den musikalske gavtyv leveret en ny musikvideo til ‘This Old Dog’-nummeret ‘One Another’. Her følger vi DeMarco og hans kammersjukker spille et afslappet, gennemfjollet baghave-show, mens ingen ringere end Døden forsøger at lokke drengene lige lukt i … tja, hvor end sådan et slæng nu måtte ønske sig at hænge ud hinsides.

Videoen er optaget på bedste, billigste vis og inkluderer et par Mandrilaftalen-værdige billeder af DeMarco og vennerne i gamle, rynkede versioner. Rynke-makeuppen er selvklart upåklagelig (og sandsynligvis bare lavet af de ingredienser, der kunne støves op i det nærmeste toilet- og/eller køkkenskab).

Foruden den nye musikvideo (der kan ses i toppen), er der endnu en visuel genistreg fra den gamle hund. Denne gang er der tale om et fanskudt lille medley af højdepunkter fra DeMarcos nylige optræden i Pittsburgh, der ganske givet går over i Mac-historiebøgerne: Koncertens hovedperson formår at bunde en flaske whiskey og holde gang i en solid 2,5 times jamfest.

Den Youtube-kyndige fan, der har smækket videoen online, beskriver aftenen således: »Mac bundede en hel flaske Jameson under koncerten og spillede på en eller anden måde alligevel endnu bedre, når han var vanvittigt fuld, end når han var ædru. Det var en magisk aften for alle involverede«.

Se livevideoen herunder, hvor DeMarco headbanger til et besynderligt semicover af Vanessa Carltons ‘A Thousand Miles’ (ca. 6.00), bader sit ansigt i bodylotion og spiller ufortrødent (fugtet og fedtet) videre (ca. 10.30), bander sig igennem geniale anekdoter til en akustisk version af det melankolske ‘Forrest Gump’-tema (ca. 14.30), brænder mave og brystvorter med en lighter (ca. 16.45) – nå ja, og udbryder alskens random shoutouts (»Sandwich! Menstruation! Butthole!«) og primale dæmonskrig.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af