Premiere: Jamie Kamara ringer ‘Til de unge’ i sin første officielle musikvideo

Tidligere på året kårede vi Jamie Kamara til en af de ’10 nye danske rappere, du skal holde øje med’. Siden da har sangeren, rapperen og produceren udsendt to nye sange – ‘Født til det’ og ‘Til de unge’ – og sidstnævnte lægger nu soundtrack til Kamaras første officielle musikvideo.

»Til de unge / ka’ vi ikke ringe til de unge banats«, lyder det i teksten, og for de uindviede dækker betegnelsen ‘banats’ over et slæng af damer, som er klar på feste – så dem skal der selvfølgelig ringes til, når Kamara og hans hold gerne vil slå sig løs.

Videoen opstiller to forskellige virkeligheder: Det klassiske hiphop-scenarie, hvor rapperen har det vildt med damer og biler (her med et glimt i øjet, da BMV’en kører fast i sandet), og så det mere ægte billede, hvor Kamara, vennerne og ‘de unge banats’ holder uhøjtidelig privatfest i studiet. Her kan man blandt andet fange Noah Carter og Christos (der synger på ‘Født til det’) i cameos.

Kamara selv beskriver sangen således:
»Verden er åben – og din. Man skal lade øjeblikket vise vejen og ikke være bange for at skulle spole tiden tilbage i morgen. ’Til de unge’ er min hyldest til friheden«.