Drake og DJ Khaled har sommerhit-potentiale på ‘To the Max’

Drake og DJ Khaled har sommerhit-potentiale på ‘To the Max’
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

De har gjort det før, og nu gør de det igen: DJ Khaled og Drake har blandet blod på den dugfriske sommerhit-kandidat ‘To the Max’.

Nummeret er en bittersød blanding af et sample af det hjerteskærende T2-track ‘Heartbroken’, hektiske, klubklare beats samt naturligvis masser af hypeman-shoutouts til og fra Khaled himself.

Khaled og Drizzy mødtes i 2010 på ‘Fed Up’, 2011 på ‘I’m On One’, 2013 på ‘No New Friends’ og senest på sidste års ‘For Free’, hvormed ‘To the Max’ bliver Louisiana-produceren (slash Snapchat-legenden) og Drakes femte samarbejde.

Nummeret er hentet fra DJ Khaleds 10. album, ‘Grateful’, der lander den 23. juni. Forud for pladen har vi desuden fået Beyonce- og Jay Z-samarbejdet på ‘Shining’ samt kendiscameo-hittet ‘I’m the One’ med Chance the Rapper, Justin Bieber, Lil Wayne og Quavo fra Migos.

Foruden dagens nye toner har Khaled også sluppet det vanvittigt charmerende coverbillede til ‘Grateful’, der er et pragtfuldt billede af hans søn, Asahd, som sidder og feder den i børnebassinet – lidt mere boss end de fleste babyer. Samme charmebøf pryder desuden også coveret til ‘To the Max’ (og har efter alt at dømme arvet papas hurtige hiphop-stil og ukuelige iver).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af