Video: Emil Lange og Eloq anmelder: Mad i campen

Vi har sendt to af dansk musiks sjoveste mennesker løs på Roskilde Festival med en mikrofon i hånden. Her er første afsnit af vores lille føljeton.

Når de gamle venner og dj-makkere Emil Lange og Eloq er sammen, så sker der noget helt særligt – og sjældent kedeligt. Vi har sluppet dem løs på campingområdet på Roskilde Festival, hvor de i en lille føljeton tager pulsen på stemningen.

I det første afsnit prøver de at anmelde mad, men det viser sig hurtigt, at den ofte står på flydende føde i de forskellige lejre. Heldigvis er festivalgængerne gavmilde og byder på alt fra shots til en overraskende flæskestegssandwich.

Emil Lange og Eloq var også med til at varme publikum op i lørdags, hvor de spillede på den nye festscene, og fredag nat indtager Eloq Apollo-scenen sammen med resten af Av Av Av. Inden da kan du dog fange ham igen i vores føljeton, næste gang på onsdag.

Læs også: Ti øjeblikke fra Instagram, der komprimerer åbningsweekendens dakkedak og moshing på Roskilde Festival

Følg hele vores dækning af Roskilde Festival HER.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement