Arcade Fire leverer tvivlsomt live-cover af Lordes ‘Green Light’ hos BBC Radio 1

Arcade Fire leverer tvivlsomt live-cover af Lordes ‘Green Light’ hos BBC Radio 1
Arcade Fire på Roskilde Festival.
Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue

Forleden besøgte Arcade Fire BBC Radio 1s Live Lounge, og som gæsterne i dette radioshow gerne gør, leverede de et par liveoptrædener – både af eget materiale og et cover. Først begav det canadiske orkester sig ud i en liveversion af de ‘Everything Now’ flankeret af Croydon Youth Choir, dernæst et cover af Lordes ‘Melodrama’-hit ‘Green Light’.

BBC har delt klip fra liveshowet, som måske nok ser en del mere charmerende ud, end det helt reelt lyder. Lorde-coveret lever i hvert fald ikke just op til hverken nummerets eller Arcade Fires sædvanlige standard …

Se videoklip via BBC’s Twitter samt liveoptagelserne i deres fulde længde via Youtube herunder.

Sponsoreret indhold
Det lykkedes ikke, da ’Girls’ peakede …
... men nu er Sara Hjort endelig lykkedes med at komme på forkant på Lena Dunaham-fronten. Hør om hendes tv-cravings her.