Benny Jamz og Gilli rap-crooner på den varmblodede ‘Allesammen alene’ – hør den her

Benny Jamz og Gilli rap-crooner på den varmblodede ‘Allesammen alene’ – hør den her
Benny Jamz.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

Efter et halvår med masser af succesfulde singler fra både Kesi og Gilli er det nu Benny Jamz’ tur til at stå i spotlyset. B.O.C.-rapperen er klar med sin nye single ‘Allesammen alene’, hvor han dog rent musikalsk ikke er alene: Makkeren og den faste sparringspartner Gilli er med på vokal.

Ligesom på B.O.C.-numre som ‘Mamacita’, ‘Rica’ og ‘Habibi Aiwa’ er der en mere varmblodet stemning på spil – denne gang med spansk guitar og en latinamerikansk følelse, der ligger under de to rapperes melankolske croon.

‘Allesammmen alene’ er produceret af Hennedub.

Læs interview: Benny Jamz: »Vi er alle sammen vokset op i det, som du kan kalde ghetto-Danmark«