Fire helt nye album du skal høre i dag

Fire helt nye album du skal høre i dag
Haim.
Foto: Universal Music
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Haim og Broken Social Scene.

1. Haim ‘Something to Tell You’

Var man blandt de mange, der blev charmeret i gulvet af numre som ‘Falling’, ‘Forever’ og ‘The Wire’ for fire år siden, har ventetiden utvivlsomt været lang. Men efter den solide gennembrudsdebut, ‘Days Are Gone’, lykkedes det endelig søstrene Haim at vende fra verdensturnéer tilbage til forældrenes dagligstue, hvor opfølgeren, ‘Something to Tell You’, er blevet til. Førstesinglerne ‘Want You Back’ og ‘Little of Your Love’ lover om endnu mere solbeskinnet kærlighed efter bedste Haim-skårede, rockkrydrede, fængende pophit-formel.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


2. Broken Social Scene ‘Hug of Thunder’

Hvis man ventetiden har syntes lang for en Haim-fan, har man måttet væbne sig med en seriøs mængde tålmodighed, hvis man er vild med Broken Social Scene. Det canadiske indierock-kollektiv har nemlig – hvis man ser bort fra et par sporadiske festivaloptrædener, opsamlinger og et novelle-projekt – ikke givet lyd fra sig siden 2010-pladen ‘Forgiveness Rock Record’. Frontmand Kevin Drew har dog i mellemtiden pustet lidt liv i solokarrieren med sit andet album, ‘Darlings’, fra 2014. Det nye album, ‘Hug of Thunder’, inkluderer blandt andet et visit fra Feist på det stemningsfulde titelnummer.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


3. Felix De Luca ‘When Art Imitates Life’

Han har været svær at komme udenom i den danske hiphopundergrund, men nu er det endelig tid til Felix De Luca at stikke helt op til overfladen med debutpladen: ‘When Art Imitates Life’. Første skud fra pladen, ‘New Day’, vidner om både fængende, funky og soul-klingende, elektroniske produktioner spædet med Nørrebro-rapperens hektiske, heftige rapflow. Pladen rummer blandt andet samarbejder med Nanna. B. og Noah Carter.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


4. Toro y Moi ’Boo Boo’

Når det kommer til Toro y Moi, skal man sjældent vente mere end et år på en ny udgivelse. Denne gang er Chaz Bundick klar med en ny favnfuld chillwavy synthpop-eksperimenter, der kommer som kaldet til de solbeskinnede sommerdage (here’s hoping), hvor bekymringerne skal slås fra og ferie-hjernen til. Er man dog ikke så heldig at have ferie, er førstesinglen, ‘You and I’, og dens udsvævende synthflader heldigvis også smooth nok til at kunne anvendes som olie til det knirkende arbejdsmaskineri.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold