Seks helt nye album du skal høre i dag

Seks helt nye album du skal høre i dag
Lana Del Rey.
Foto: Christopher Polk/Getty Images
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Lana Del Rey, Dizzee Rascal og Tyler, the Creator.

1. Lana del Rey ‘Lust for Life’

Der er sket meget, siden Lana del Rey i 2011 slog igennem med den charmerende hjemmevideoperle ‘Video Games’. På tre album har hun dyrket den glamourøse melankoli, nostalgisk eftertænksomhed og sønderknusende kærlighedskollisioner. Hvorvidt livsgnisten i ‘Lust for Life’, det storsmilende cover og de forelskelsesramte førstesingler indikerer en nyfunden optimisme i det mystiske Lana del Rey-univers, må vi lytte os frem til.

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.


2. Avey Tare ’Eucalyptus’

Avey Tare & Panda Bear, Animal Collective, Avey Tare solo og Avey Tare’s Slasher Flicks. Avey Tares karriere er rundt regnet lige så snørklet at finde rundt i, som hans musikalske univers er vidt, bredt og sprudlende. Hans sidegesjæft i Animal Collective har hidtil heller ikke fornægtet sig i hans solomateriale, hvorfor vi nok kan fornemme endnu flere underfundige og udsyrede popeksperimenter på ‘Eucalyptus’.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.


3. Tyler, the Creator ‘Flower Boy’

Vi har allerede fået hele fire smagsprøver på Tyler, the Creators nye album – og de har alle smagt helt forskelligt lige fra det hjemsøgende mareridtsoundtrack ‘Who Dat Boy’ over den gennemfunky ensomhedsballade ‘911/Mr. Lonely’ og den soulklingende ‘Boredom’ til den overstressede dansegulvsbasker ‘Ain’t Got Time’.

Der er med andre ord en farvestrålende, lille ADHD-eksplosion af hiphoplege, stileksperimenter og gæstestjerner i vente på Tylers fjerde soloskive, der har potentiale til at overraske vidt og bredt – præcis som forventet.

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.


4. Foster the People ’Sacred Hearts Club’

Det er godt syv år siden, de satte ild til dansegulvet under alle børnenes pumped up kicksog i løbet af syv år ved man som bekendt et eller andet. Den californiske kvartet har bevæget sig fra en electropoppet debut hen over en mere organisk, rocket toer, og nu er de klar til at smide album nummer tre, der efter eget udsagn skulle være mere hiphop-inspireret. Uanset format kan vi dog nok godt være sikre på, at Foster the People sigter mod dansegulvet på ny.

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.


5. Dizzee Rascal ‘Raskit’

Bedst som den britiske grimeild de senere år er begyndt at blusse op i lyse luer, er det kun passende, at endnu af genrens pionerer bidrager med lidt nyt brænde til bålet. Dizzee Rascal er klar med sin sjette plade, der er hans første nye siden 2013-albummet ‘The Fifth’. Første, skarpe skud, ‘Space’, vidner om ægte Rascal-ravende energisk, aggressivt flow over elektronisk, intens minimalisme.

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.


6. Meek Mill ‘Wins & Losses’

‘Wins & Losses’. Titlen indikerer ganske klart, at Meek Mill bruger sit tredje album på at tage de senere år til efterretning med alle de op- og nedture, de har budt på – lige fra kærlighedsproblemer (bruddet med Nicki Minaj) og branche-beefs (heriblandt den næste legendariske bitchfight med Drake). Med ‘Wins & Losses’ har Meek Mill begået hele 17 nye numre med en prominent gæsteliste, der tæller blandt andre Future, Lil Uzi Vert, Young Thug og Quavo.

Hør albummet på Spotify HER.
Hør albummet på Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement