Kanye West vil kappe båndene til Tidal efter uenighed om tre millioner dollar

Kanye West vil kappe båndene til Tidal efter uenighed om tre millioner dollar
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

De gode, gamle ‘Watch The Throne’-dage, var det umiddelbare højdepunkt for Kanye West og Jay-Z’s makkerskab. Men det seneste års tid har været temmeligt turbulent for de gamle buddies.

Først gik han på Twitter for at opfordre Apple Music til at overtage Tidal – hvilket næppe er faldet i god jord hos Jay-Z. Sidenhen brugte Kanye West 20 minutter til et show på hans ‘The Life of Pablo’-tour på at rante over Jay-Z og Beyoncé. Han kritiserede dem blandt andet for ikke at have været der for Kim Kardashian, da hun blev røvet i Paris og insinuerede, at Jay-Z rådede over lejemordere. Jay-Z tog til genmæle på åbningsnummeret ‘Kill Jay-Z’ på det nye ‘4:44’, hvor han blandt andet rapper:

»You walkin’ around like you invincible
You dropped outta school, you lost your principles
I know people backstab you, I felt bad too
But this ‘fuck everybody’ attitude ain’t natural
But you ain’t a Saint, this ain’t KumbaYe
«

Seneste forlydender er nu, at Kanye West vil ud af sine kontraktlige forpligtelser med Tidal, som han ellers er en del af ejerkredsen hos. Ifølge dokumenter fra Wests advokat skylder Tidal ham tre millioner dollar.

Tidal mener dog, at Kanye West ikke har leveret de videoer, som han har lovet. Uanset hvordan det ender, er der lagt mere op til en bitter strid end en klassisk harmløs rapper-beef.

Læs også: Tillykke med de 40, Kanye West: Her er dine 40 mest vanvittige øjeblikke

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold