De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow på Spotify

Kesi dropper to nye singler feat. Gilli – se den skarpe video til ‘Op’ og hør ‘Designer’ her

Hvorfor begrænse sig til at smide en enkelt hiphopbasker til weekenden, når du nu alligevel lige har begået to af slagsen? Kesi har netop sendt to fredagskåde nye singler ud – begge i solidt selskab af Gilli.

På første single, ‘Op’, mødes Kesi med både Gilli og Benny Jamz over en skarp, fængende Hennedub-produktion, der leger med heftige trapbeats og en ulmende, lækker guitarflade med underspillede, stemningsfulde surfundertoner – og naturligvis tidens helt typiske fløjtehook. Videoen er ledsaget af en hektisk, matchende video, der følger slænget i New Yorks gader.

Dagens anden single, ‘Designer’, er som sagt endnu et Kesi/Gilli-møde, hvor drengene svælger i para og mærkevarer. Nummeret er produceret af Reza.

Se videoen til ‘Op’ i toppen og hør ‘Designer’ herunder.