Nicki Minaj får en hård debut på Snapchat efter hun glemmer at gøre sin profil privat

Nicki Minaj får en hård debut på Snapchat efter hun glemmer at gøre sin profil privat

Det er temmeligt vigtigt at indsnævre, hvem der kan sende billeder, videoer og beskeder til dig på Snapchat. I hvert fald hvis man vil undgå at blive eksponeret for spam og det, der er værre. Det gør sig ikke mindst gældende, når man hedder Nicki Minaj, springer sent ombord på Snapchat og vælger at dele sin Snapcode med sine 81,8 millioner følgere på Instagram.

Efter hun i går for første gang loggede ind på Snapchat lærte hun i al fald den dyrekøbte lektie på den hårde måde. For efter hun delte sin kode, blev hun bestormet af fans, der sendte hende billeder, beskeder og ringede til hende via appen.

Hun havde nemlig ikke ændret privatlivsindstillingerne, så det kun er venner, der kan sende indhold til hende. Derefter viste det sig hurtigt at blive meget svært at ændre på grund af en sand stormflod af pop up-beskeder.

Omgggggggg why y’all doin this to me? 😩 Candice can’t even help me. They gotta call Snapchat now 🙃

Et opslag delt af Nicki Minaj (@nickiminaj) den

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay

Pro-tip til Nicki Minaj: Du kan bare slukke for wifi og mobildækning, så stopper det.

I kommentarerne under de to Instagram-opslag spurgte hun om hjælp fra internettets kollektive IT-helpdesk:

Nu lader det dog til, at hun har fået sat en prop i. Det er i al fald ikke muligt at tilføje hende via Snapcoden på billedet herover. Om det er fordi, hun har slettet kontoen eller har sat den strammeste privatlivssikring til, er uvist.

Læs også: Nicki Minaj agerer sugarmama: Betaler tilfældige studerendes studiegæld

Advertisement Advertisement