»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Smerz smider nyt nummer: ‘Oh my my’ – signerer kontrakt hos international pladegigant

Smerz smider nyt nummer: ‘Oh my my’ – signerer kontrakt hos international pladegigant

I efteråret kulminerede et par års ulmende undergrundshype i debut-ep’en ‘Okey’ fra den norske duo Smerz til bred anerkendelse, anmelderroser og klubrotationer. Debut-successen har resulteret i, at Smerz (aka. Henriette og Catharina) nu har sat deres kragetæer på en kontrakt hos den britiske pladeselskabsgigant XL Recordings – og de fejrer det med et nyt nummer.

Dagens nye toner fra den København-baserede duo går under titlen ‘Oh my my’, og den følger Smerz’ røde tråd af fløjlsblide harmonier, der modspilles af kyniske, melodiske speaks om kærligheds-fuckups og »basic bitch problems«, kølige synthflader og forførende, slæbende beats.

Smerz kan opleves på Tape i Aarhus den 29. september og på Jazzhouse i København den 30. september.

Læs interview: Smerz: »Folk troede på os, før vi selv begyndte at gøre det«

Advertisement