The War on Drugs finder skønheden mellem det stille og storladne på det nye nummer ‘Strangest Thing’

The War on Drugs finder skønheden mellem det stille og storladne på det nye nummer ‘Strangest Thing’

Om en måneds tid er The War on Drugs klar til at sætte deres nye album, ‘A Deeper Understanding’, i verden. Fra albummet har vi allerede fået de stærke numre ‘Holding On’ og ‘Thinking of a Place’, og nu er Philly-gruppen klar med endnu en forskudsskæring. 

Dagens nye nummer går under titlen ‘Strangest Thing’. En afdæmpet rockballade med kærlige country-vibes og udsvævende synthflader, der i løbet af knapt syv minutter udvikler en medrivende storladenhed – et anbefalelsesværdigt lille lytteeventyr at lukke øjnene og fortabe sig fuldkommen i. 

‘Strangest Thing’ er flankeret af en charmerende lille 8 mm-film instrueret af Shawn Brackbill, der følger Adam Granduciel, som fortaber sig på en stille, ensom gåtur, der slår knuder på sig selv. 

‘A Deeper Understanding’ er ude den 25. august, og The War on Drugs kan desuden opleves live i Tap1 den 25. og 26. november. Der er stadig billetter til sidstnævnte show.

Læs også: Halvårets 15 bedste udenlandske sange – inkl. The War on Drugs

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af