Tre helt nye album du skal høre i dag

Tre helt nye album du skal høre i dag
Vic Mensa.
Foto: David Becker/Getty Images
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Arcade Fire og Vic Mensa.

1. Arcade Fire ‘Everything Now’

Arcade Fire kan uden tvivl betegnes som et af de allervigtigste rockbands i dette årtusinde, og efter en succesfuld Orange-koncert på Roskilde Festival er canadierne med Win Butler i front nu klar med deres femte album, som ud fra diverse singler tegner til at gå i en ret så dansabel retning.

Læs anmeldelse af albummet HER.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


2. Aminé ‘Good For You’

Han fik et seriøst gennembrud med sin officielle debutsingle ‘Caroline’, og Aminé var også at finde i årets Freshman Class fra hiphopmagasinet XXL. Nu er den amerikanske rapper klar til at folde sin legesyge hiphop ud over debutalbummet ‘Good For You’.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.


3. Vic Mensa ‘The Autobiography’

Hypen startede med det stærke mixtape ‘Innanetape’ tilbage i 2013, og efter et par ep’er er Chicago-rapperen fra SaveMoney-kollektivet nu klar med sit officielle debutalbum – gæstelisten tæller navne som Pharrell, Syd og Chief Keef, mens No I.D. har været inde over det meste af produktionen.

Hør albummet hos Spotify HER.

Hør albummet hos Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Kæreste-lokkeri med Sara Hjort
‘Perfekte steder’-skuespilleren fortæller, hvordan hun lokker sin kæreste til at se film med hende. Hør om Saras tv-cravings her.