Tyler, the Creator annoncerer nyt album: ‘Scum Fuck Flower Boy’ – førstesingler, trackliste og cover er ude

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge slap Tyler, the Creator to spritnye singler: Den funky ensomheds-ballade ‘911/Mr. Lonely’ med Frank Ocean på hjælpende vokal samt det heftige mareridts-soundtrack ‘Who Dat Boy’ med A$AP Rocky på et par slagkraftige vers.

Nu har Tyler, the Creator afsløret, at numrene agerer frontløbere for et spritnyt album, der lander allerede næste fredag den 21. juli under den enormt Tyler-agtige titel: ‘Scum Fuck Flower Boy’.

Albummet, der bliver Tylers fjerde soloskive på cv’et, rummer hele fjorten nye numre og en særdeles prominent trackliste. Foruden Rocky og Tylers gamle Odd Future-kollega (der udover ‘911/Mr. Lonely’ også er krediteret på ‘Where This Flower Blooms’), finder vi både Lil Wayne, Estelle samt fire mand fra det legendariske, tyske krautrock-band Can.

Hør ‘Who Dat Boy’ i toppen (at se videoen samtidig er på eget ansvar), ‘911/Mr. Lonely’ herunder, og tjek trackliste og cover til albummet ud nederst.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Scum Fuck Flower Boy’
1. Foreword
2. Where This Flower Blooms
3. Sometimes…
4. See You Again
5. Who Dat Boy?
6. Pothole
7. Garden Shred
8. Boredom
9. I Ain’t Got Time!
10. 911/Mr. Lonely
11. Dropping Seeds
12. November
13. Glitter
14. Enjoy Right Now Today

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af