Tyler, the Creator stresser på ‘I Ain’t Got Time’ – afslører den ægte titel på kommende album

Tyler, the Creator stresser på ‘I Ain’t Got Time’ – afslører den ægte titel på kommende album

I morgen lander Tyler, the Creators imødesete fjerde album. Et album, vi alle sammen troede skulle hedde noget så Tyler’sk som ‘Scum Fuck Flower Boy’, men det er alligevel ikke tilfældet. Tyler afslører nemlig i dag, at pladen får den lidt mere stuerene titel: ‘Flower Boy’.

Som opvarmning til morgendagens udgivelse har Tyler delt endnu et nyt nummer, der følger trop med frontløberne ‘Who Dat Boy?’, ‘911/Mr. Lonely’ og senest den soulklingende ‘Boredom’. Denne gang drejer det sig om nummeret ‘I Ain’t Got Time’, der er en hektisk, lille sag med fuld smæk på stress-effekter af klap, klokker og percussion, som understøtter Tylers hurtige, heftige linjer.

‘I Ain’t Got Time’ fik premiere via Zane Lowes radioshow på Beats 1, hvor Tyler forklarede, at han begyndte indspilningerne af nummeret i Kanyes studie under ‘The Life of Pablo’-produktionsperioden. Her så han sit snit til at låne mikrofonen og indspille, mens ‘Ye tog sig en lur…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af