Björk afslører nyt om sit næste udspil: »Det bliver mit Tinder-album«

Björk afslører nyt om sit næste udspil: »Det bliver mit Tinder-album«

For to dage siden annoncerede Björk på sin Instagram-profil, at et nyt album var på vej. Nu fortæller hun i et interview med Dazed and Confused, at den kommende plade kommer til at være et såkaldt »Tinder-album«, der altså markerer en ny periode i Björks følelsesliv efter den dramatiske breakup-plade ‘Vulnicura’.

»Det handler om en søgen efter utopi og om at være forelsket. Når du bruger tid sammen med en person, du holder af, bliver drømmen til virkelighed«, siger Björk til Dazed, hvis forside hun pryder med billeder skudt af Jesse Kanda. I interviewet fortæller hun desuden også, at samarbejdet med produceren Arca er noget nær det stærkeste musikalske samarbejde, hun har haft.

Vi må dog stadig vente i spænding på, hvornår Björks ‘datingplade’ udkommer.

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold