Carpool Karaoke: Will Smith fyrer op for ‘Gettin’ Jiggy Wit It’ og en masse »AW HELL NAW!«

Will Smith er den seneste gæst i James Cordens Carpool Karaoke, og faktisk er han den første gæst, efter den populære Youtube-serie har fået et nyt format. Fra nu af vil en kort teaser blive tilgængelig på Youtube, mens det tyve minutter lange rigtige afsnit kun vil være tilgængeligt på Apple Music. Vi får således også kun glæde af Will Smith og James Corden i knap fem minutter, mens de tidligere videoer har varet op mod et kvarter.

Men hvilke fem minutter. Der er dømt ‘Gettin’ Jiggy With It’ med fuldt blæserorkester, ‘Boom! Shake the Room’, chillede dance-moves, en hel masse udgaver af catch-phrasen »AW HELL NAW«, og så en snak om, hvorvidt Will Smiths’ ører ville kunne bære rollen, hvis han nogensinde skulle spille Obama.

Carpool Karaokes nye format kan allerede fornemmes i den nye teaser. Det er skruet lidt op for budgettet, og det ser ud som om, at gæsterne kommer ud på nogle ret brogede omveje. Som noget nyt er James Corden heller ikke nødvendigvis en fast del af køreturen.

Ikke desto mindre ser der ud til at være lagt i kakkelovnen til nogle gyldne øjeblikke, da den sidste del af ovenstående video teaser for kommende episoder: Metallica synger Rihanna, Sophie Turner og Maisie Williams synger ‘Wrecking Ball’, og så kan man også se frem til en køretur med en noget aparte trio bestående af Jessica Alba, Gwyneth Paltrow og Will.I.Am.

Der vil fortsat blive lagt korte Carpool-klip op på James Cordens Youtube-kanal, mens de fulde afsnit (indtil videre altså bare Will Smith) kan ses på Apple Music. 

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.