Chance the Rapper teaser ny musik på Instagram – sampler r’n’b-hit fra 90’erne

Chance the Rapper teaser ny musik på Instagram – sampler r’n’b-hit fra 90’erne
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Chance the Rapper har via sin Instagram-profil givet en kort forsmag på kommende musik.

I den korte video er Chance iført bøllehat, mens han danser rundt til et endnu ikke udgivet nummer, som sampler ‘Every Little Thing I Do’ af 90’er-r’n’b-gruppen Soul For Real. Nummeret toppede ved sin udgivelse i 1995 på en 17. plads på Billboard-hitlisten.

Chance udgav sidste år albummet ‘Coloring Book’ og har siden haft sit navn på flere mindre projekter – heriblandt et jule-mixtape med Jeremih, Soundcloud-hyldesten ‘Big B.s’ og senest nummeret ‘Gimme a Call’, som har lillebroren Taylor Bennett med som gæst.

Selv om Chance tydeligvis er i gang med at lave musik, er der ikke offentliggjort noget om et kommende album. I marts udtalte rapperen i et interview med Complex, at han overvejer at sælge sit næste album frem for at gøre det gratis tilgængeligt på Soundcloud, som har været tilfældet med tidligere udgivelser. I samme interview understregede Chance dog, at det ikke betød, at han havde et album i støbeskeen. Men nedenstående video er måske et tegn på, at der lige så stille begynder at være noget på vej.

Mr. #1dubplate

Et opslag delt af Chance The Rapper (@chancetherapper) den