Hiphop-beef mellem Tyler the Creator og Schoolboy Q: »You fat lying bitch, I made that beat especially for you«

Hiphop-beef mellem Tyler the Creator og Schoolboy Q: »You fat lying bitch, I made that beat especially for you«
Tyler, the Creator.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Opdatering: Ved nærmere eftertanke er det en (ret oplagt) mulighed, at rapperne bare driller hinanden, og at vi måske har misfortolket ‘beefen’. Det ændrer dog ikke på, at Tyler helt klart skal vaske sin mund med sæbe.

Rygterne om, at Schoolboy Q skulle have lagt vers på Tyler the Creators ‘Flower Boy’-førstesingle, ‘Who Dat Boy?’ (som ASAP Rocky endte med at gæste), har floreret heftigt. I weekenden gav begge rappere hver deres version af, hvad der blev af samarbejdet – og det er ikke kønt.

Da en fan tweetede, at det tredje vers i ‘Who Dat Boy?’ skulle være gået til Schoolboy Q, svarede Q igen med ordene: »Tyler og Rocky havde ikke lyst til at blive dræbt…«.

Hertil fløj Tyler til tastaturet og tweetede aggressivt igen: »You fat lying bitch, jeg lavede det beat særligt til dig og du sagde: ‘Ehh, nah’, så jeg beholdt det, you dirty nigga«.

De to rappere har tidligere samarbejdet på Tylers ‘Cherry Bomb’-track ‘The Brown Stairs’ og Schoolboys ‘Oxymoron’-nummer ‘The Purge’. Tidligere på året gjorde både Tyler og Rocky desuden Q selskab ved hans Coachella-koncert, men måske der lige er en stridsøkse, der skal begraves, hvis et sådan samarbejde skal kunne lykkes igen…

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.