Hør Justin Biebers nye single ‘Friends’ – lavet med ‘Sorry’-produceren Bloodpop

Hør Justin Biebers nye single ‘Friends’ – lavet med ‘Sorry’-produceren Bloodpop
Foto: Stuart C. Wilson/Getty Images

Justin Bieber har haft et yderst succesfuldt 2017 på trods af, at han (indtil nu) ikke har udgivet en eneste single i eget navn. Som gæst på Luis Fonsis ‘Despacito’, David Guettas ‘2U’ og DJ Khaleds ‘I’m the One’ har han allerede haft sit navn på toppen af Billboard-listen to gange i år, og mon ikke der venter et hattrick med den nye single ‘Friends’.

‘Friends’ er Biebers første single i eget navn siden ‘Purpose’-albummet, og den er lavet i samarbejde med BloodPop, der blandt andet var med til at producere ‘Sorry’.

»Can we still be friends?«, synger Bieber i teksten, der er en klassisk ode til en ekskæreste med alle de spørgsmål, der byder sig efter er nyligt break-up, og en person tæt på pludseligt er ude af ens liv. Den skal nok ramme pladask ned i mange ungdommelige hjerter.

»Wonderin’ if you think about me / actually, don’t answer that«.

Som det har været med Bieber den seneste tid, kan han noget med omkvæd, og ‘Friends’ er ingen undtagelse. Det er mildt pumpende popmusik med små toner af EDM og det klassiske trick med en forvrænget vokal i omkvædet. Det virker, det kan man ikke komme uden om.

Sponsoreret indhold
Hold jul med familien, du selv vælger
Inviter dine allerbedste Avengers, din South Park-familie og intergalaktiske slægtninge med til julehyggen. Gør julen sjovere med Viaplay her.
Viaplay
Advertisement