Kanye West-fans lancerer streaming-modsvar til Taylor Swifts albumlancering

Kanye West-fans lancerer streaming-modsvar til Taylor Swifts albumlancering
»Imma let you finish.« Den famøse afbrydelse til VMA Awards i 2009, der startede Taylor Swift/Kanye West-fejden.
Foto: Christopher Polk/Getty Images

Taylor Swift skyder med skarpt mod nogle ikke-navngivne fjender i sin seneste single ‘Look What You Made Me Do’, men internet-analytikerne var ikke sene til at kæde lyrikken sammen med hendes mangeårige fejde med Kanye West, der startede da han afbrød hendes takketale helt tilbage til VMA Awards i 2009. Sidenhen blev også Kim Kardashian West inddraget, da hun på Snapchat fremlagde dokumentation for at Kanye West (halvt om halvt) havde advaret Swift om lyrikken på ‘Famous’. Det oversvømmede Taylor Swifts Instagram-profil med slangeemojis fra Kardashian-fans – en ikonografi hun først blokerede på sin profil, men nu tilsyneladende har omfavnet.

Men lyrikken på albumforløberen ‘Look What You Made Me Do’ er i Kanye Wests fans øjne ikke det mest udspekulerede modsvar. Det er det i stedet, at Taylor Swift har valgt at udgive albummet ‘Reputation’ 10. november 2017, der markerer otte års-dagen for Kanye Wests mor Donda Wests tragiske død efter komplikationer under en plastic-operation.

Selvom datosammenfaldet på alle måder lader til at være tilfældigt, udnytter Kanye West-fans muligheden for at skabe lidt hitliste-røre på dagen med en såkaldt ‘Hey Mama Day‘. Det forventes nemlig, at ‘Reputation’ vil stryge direkte til tops på dagen, men i Kanye West-subredditen planlægger fans en modaktion, hvor brugere i stedet streamer ‘Late Registration’-tracket ‘Hey Mama’ til ukendelighed.

De har eksempelvis lavet en Spotify-playliste med intet andet end ‘Hey Mama’ 500 gange og et Facebook-event, hvor Kanye West-fans og Taylor Swift-hatere kan slå kræfterne sammen.

Ligegyldig info: Det var i går 12 år siden ‘Late Registration’ udkom. Føler du dig gammel nu?

Læs også: Spekulationer: Taylor Swifts nye single lyder som ét langt diss-track rettet mod Kanye West og Kim Kardashian

Advertisement