Liam Gallagher foreslår eminent navne-opdatering til Asap Rocky og “sviner” Dave Grohl

Liam Gallagher foreslår eminent navne-opdatering til Asap Rocky og “sviner” Dave Grohl
Liam Gallagher til Manchester-støttekoncerten efter terrorangrebet i 2017.
Foto: Getty Images

Selv de største rockstjerner har det med at blive rundet af årene, men ikke Liam Gallagher. Liam Gallaghers ytringer fortsætter med at trække overskrifter, som da det i går kom frem at han i sit forsideinterview med GQ Magazine havde kaldt James Corden »a knobhead« – eller et et pikhovede, om man vil.

Men det er ikke den eneste sviner/guldkorn, interviewet rummede. GQ har løftet sløret for endnu en bid, hvor Liam Gallagher, der er aktuel med soloalbummet ‘As You Were’, taler om sine fire børn, der er vild med grime og Asap Rocky, som Gallagher har et forslag til.

»Mine børn fooking elsker grime. Stormzy, Skepta – han virker rimelig sindssyg. Ham kan jeg lide. De kan også godt lide ham der WhatsApp Ricky. Du ved, den amerikanske gut, stilet, sjov, guldtænder«, siger han blandt andet. Intervieweren spørger, om han mener Asap Rocky:

»Åh, ja, det er ham. WhatsApp Ricky. Det er alligevel et bedre fooking navn«.

Asap Rocky er ikke den eneste, som Liam Gallagher sviner, selvom han beundrer ham. Han sender også en bredside mod Dave Grohl i interviewet:

»Ødelagde det for os alle sammen. Han brækkede sit ben og fortsatte touren. Hvem gør det? Hvis jeg nu bliver “forkølet”, kan jeg ikke aflyse, fordi jeg kommer til at ligne en vatpik«.

Never change, Liam Gallagher.

Læs også: Liam Gallagher om deltagelse i Carpool Karaoke: »No fucking chance, mate. James Corden is a knobhead«