Liam Gallagher om deltagelse i Carpool Karaoke: »No fucking chance, mate. James Corden is a knobhead«

Liam Gallagher om deltagelse i Carpool Karaoke: »No fucking chance, mate. James Corden is a knobhead«
Foto: Mark Metcalfe/Getty Images

Det er efterhånden lykkedes James Corden at lokke en hel del forskellige stjerner ind i sin bil til en sludder og et par sange i Carpool Karaoke. Ikke helt overraskende vil det dog nok kræve lidt mere end en almindelig portion overtalelse at få smidt Liam Gallagher ind på forsædet.

I et nyt interview med det britiske magasin GQ udtaler den tidligere Oasis-sanger sig om, hvorvidt han kommer til at indtage en shotgun-plads: »Nej, ellers mange tak. No fucking chance, mate. Med den fede fyr fra ‘Kevin and Perry’?«

Senere i interviewet kommer det dog frem, at Liam Gallagher i virkeligheden aldrig har set ‘Carpool Karaoke’: »Jeg behøver ikke at se det for at vide, jeg ikke vil kunne lide det. James Corden er et pikhoved«.