Lil Peep får knust sit hjerte og sætter ild til sig selv i ny video til ‘Awful Things’

Lil Peeps debutalbum ‘Come on Over When You’re Sober’ udkom tidligere på ugen, og nu har rapperen delt en video til nummeret ‘Awful Things’ fra samme album. Videoens omdrejningspunkt er en giftig og ret så selvdestruktiv high school-forelskelse.

Lil Peep er frontløber i den nye bølge af Soundcloud-rap, og han er stærkt i gang med at slå igennem med sin kombination af emo-æstetik og trappet hiphop.

I ‘Awful Things’ er det klart emo-viben, der dominerer både musikalsk og lyrisk. I videoen sender rapperen lange blikke efter en lyshåret pige på tværs af klasselokalet, og de to deler efterfølgende et ømt øjeblik på skolens toilet. Men på vaskeægte high school-manér finder Lil Peep sin udkårne i armene på en frat-boy dagen efter, og han sætter ild til sig selv i vrede.

Lil Peep og hele skolen i flammer bliver en makaber billedliggørelse af linjen: »Burn me down ’til there’s nothing left, I will scream your name with my last breath«, sunget af Lil Tracy, der også optræder i videoen.

‘Awful Things’ er instrueret af Sus Boy og Nick Koenig, og de siger om videoen i en pressemeddelelse: »Det er et glimt af en forelsket teenagers sindsforvirrede fantasier. High school er et helvede, men det føles som himlen for Peeps«.

Så bliver det vist ikke mere emo.