Lil Uzi Verts interview med Beats 1 er virkelig kogt: »Jeg ankom i en ufo«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Interviewet er en hellig konstellation mellem en nysgerrig journalist og en kunstner, der er klar på at dele ud af sine tanker og bevæggrunde. Det er i hvert fald idealet, men sådan forløber det ikke altid.

I forbindelse med Lil Uzi Verts surprise-udgivelse af ‘Luv Is Rage 2’ i fredags har Apple Music offentliggjort et videointerview, hvor Beats 1-værten Zane Lowe prøver at få rapperen i tale – og ‘prøver’ er et sigende ord.

»Jeg vidste slet ikke, at du ville være her i dag«, slutter Vert interviewet af med, og generelt er det Lowe, der snakker, og snakker, og snakker. Og prøver at få nogle svar ud af Vert, som gerne svarer kort, i koder og til tider lettere uengageret, som han sidder og piller ved sine snørebånd eller laver andre rastløse bevægelser.

Lowe vil for eksempel rigtig gerne tale om Verts indflydelse fra grunge og emo og grubler over, om Vert overhovedet kan kategoriseres som rapper.

»Jeg vil bare sige. Jeg tror, det er uidentificeret. Hvis det er uidentificeret, hvad betyder det så? Jeg ankom i en ufo, det betyder, at jeg er en alien. Det er det eneste, jeg kan sige. Og hvis du ikke tror mig, så er det på din egen kappe«, svarer Vert. Okay så.

Det hele er dog ikke komplet ligegyldigt, og Lowe og rapperen snakker blandt andet om Marilyn Manson, idolet Hayley Williams fra Paramore, piercinger og muligheden for et kommende rockalbum fra Verts hånd. Men lad os sige i meget overfladiske vendinger.

Og husk at se slutningen – eller spol til 25:35 – for Lil Uzi Verts mest ufokuserede sætning ever.

Læs også: Årets VMA-WTF: Lil Uzi Vert og Ed Sheeran spiller ‘XO Tour Llif3’ og ‘Shape of You’ sammen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af