Miley Cyrus reflekterer over sin fortid i ny single – se videoen til ‘Younger Now’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Miley Cyrus har udgivet singlen ‘Younger Now’ fra det kommende album af samme navn, og med singlen følger en video, cover til albummet og en trackliste.

På singlen adresserer Miley det ret radikale skift fra den twerkende, ‘Wrecking Ball’-svingende Miley til den romantiske, naturelskende Miley, man så i det kommende albums førstesingle ‘Malibu’. Selv om albummet ‘Bangerz’ affødte en del løftede øjenbryn i 2013, har det næsten undret endnu mere, at Miley Cyrus nu lader til at vende tilbage til den countrymusik, som ‘Bangerz’ skulle tage hende væk fra.

Men på ‘Younger Now’ forklarer Cyrus, at »no one stays the same«, og at forandring er nødvendig. For at understrege sin tilbagevenden til rødderne er hun desuden klædt i farverige country-kostumer. Man er ikke i tvivl om, hvad Miley mener, når hun synger »Even though it’s not who I am, I’m not afraid of who I used to be«, og selv om hun ikke tager afstand fra sin twerkende fortid, lyder det som om, at det nu er et overstået kapitel.

Man kan måske spørge sig selv, om ‘Older Now’ ikke havde været en mere passende titel, da det virker som om, at de seneste år har gjort Miley en del erfaringer rigere. Men ‘Younger Now’ kan også indikere en ny start og en tilbagevenden til noget af den uskyld, som Miley forsøgte at ryste af sig i 2013.

På tracklisten til ‘Younger Now’ finder man udover titelnummeret også de to foregående singler ‘Malibu’ og ‘Inspired’, og så kigger Dolly Parton også forbi på ‘Rainbowland’.

Du kan se Miley Cyrus optræde til dette års MTV VMAs den 27. august.

Tjek albumcoveret og tracklisten ud forneden.

‘Younger Now’:
1. ‘Younger Now’
2. ‘Malibu’
3. ‘Rainbowland’ feat. Dolly Parton
4. ‘Week Without You’
5. ‘Miss You so Much’
6. ‘I Would Die for You’
7. ‘Thinkin’’
8. ‘Bad Mood’
9. ‘Love Someone’
10. ‘She’s Not Him’
11. ‘Inspired’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af