MTV offentliggør optrædende til årets VMA’s: Lorde, The Weeknd, Miley Cyrus m.fl.

MTV offentliggør optrædende til årets VMA’s: Lorde, The Weeknd, Miley Cyrus m.fl.
Lorde på årets Roskilde Festival.
Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue

Dette års MTV Video Music Awards løber af stablen den 27. august, og det er nu afsløret, at Katy Perry, Lorde, Miley Cyrus, Fifth Harmony, The Weeknd, Ed Sheeran, Shawn Mendes og Thirty Seconds to Mars er iblandt de optrædende ved årets prisuddeling. Lige i kølvandet på annonceringen har Miley Cyrus desuden offentliggjort, at hun udgiver nyt album den 29. september med titlen ‘Younger Now’.

Umiddelbart skiller Thirty Seconds to Mars sig ud blandt de annoncerede navne ved ikke at have udgivet materiale siden 2014, men tidligere har Jared Leto og co. meddelt, at et nyt album er undervejs. Muligvis bliver vi klogere på det den 27. august.

Sidste år var den ultimative vinder Beyoncé, der modtog otte priser for ‘Lemonade’ og gav en overlegen optræden med et medley af numre fra samme album. I år er det Kendrick Lamar, der indtil videre tager føringen med otte nomineringer, hvoraf syv er for videoen til ‘Humble’. Katy Perry, der for nylig udgav albummet ‘Witness’, lægger sig som nummer to med fem nomineringer, og udover at skulle optræde er det også hende, der som vært står for at styre slagets gang.

For første gang nogensinde har showet i år afskaffet kønsopdelte kategorier, og ifølge Billboard introduceres desuden den særlige kategori ‘Best Fight Against the System’.

Flere optrædener vil blive annonceret i de kommende uger.