RZA annoncerer nyt album ‘Wu-Tang: The Saga Continues’ – lyt til første smagsprøve

RZA annoncerer nyt album ‘Wu-Tang: The Saga Continues’ – lyt til første smagsprøve

Det var spektakulært, men også decideret frustrerende, da Wu-Tang Clan for to år siden udgav det 31 numre lange kunstværk af et album, ‘Once Upon a Time in Shaolin’, i ét eksemplar, og det blev opkøbt af den skandaleombruste rigmand Martin Shkreli. Imens vi mere eller mindre tålmodigt venter på år 2103, hvor albummet vil blive tilgængeligt for offentligheden, er RZA heldigvis kommet os til undsætning.

Wu-Tang-generalen har nemlig annonceret et nyt album, der lander den 13. oktober og under titlen ‘Wu-Tang: The Saga Continues’ samler flere af den legendariske gruppes medlemmer. RZA har tilmed delt første smagsprøve fra albummet i form af ‘People Say’, hvor Method Man, Raekwon, Inspectah Deck, Masta Killa og Redman gæster.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Wu-Tang: The Saga Continues’ er produceret af RZA selv med solid assistance fra DJ Mathematics, og albummet bliver første udgivelse fra RZA og Mustafa Shaikhs selskab, 36 Chambers ALC.

Læs også: Kendrick Lamar fortæller ‘Damn’-hemmeligheder: Albummet er én lang historie, når man spiller det baglæns

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af