Sådan flår festivaler dig: Passivt aggressiv sketch udfordrer festivallivets absurditet

Hvis du bliver en lille smule truffet af den ærlige reklame herover, så er du ikke alene. For Crackeds hudfletning af selve festivalkonceptet rammer på mange punkter spot on.

Der er noget grundlæggende absurd over at betale penge for at vælte rundt i mudder, dårlig lyd, dårlig mad, dårlige toiletforhold og dårlig nattesøvn i dagevis for at få æren af at Instagram-forevige Mick Jaggers hologram og en rapper, der aflyser. Altsammen – i mange tilfælde – for at øge en i forvejen rig, kapitalistisk baby-boomers formue.

Sketchen herover giver på mange måder anledning til at genoverveje, om festivalbilletterne virkelig er pengene værd. Men så skal man bare huske, hvor forbandet sjovt det er, på trods af regn, mudder og dårlig fadøl.

Læs også: Internet-guld: YouTube-kreatør laver et moderne rapnummer på under tre minutter