Se Charli XCX og Halseys cover af Spice Girls’ ‘Wannabe’ – girl power på Lollapalooza

Se Charli XCX og Halseys cover af Spice Girls’ ‘Wannabe’ – girl power på Lollapalooza
Charli XCX på Glastonbury Festival tidligere i år. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

I går satte Charli XCX og Halsey gang i festen på Lollapalooza-festivalen i Chicago med Spice Girls-hymnen ‘Wannabe’.

Efter at have spurgt sit publikum, om de kunne lide girl power, bød Charli XCX Halsey velkommen på scenen, og de to leverede et ‘Wannabe’-cover næsten som det lød i 90’erne – dog tilsat et tykt lag autotune anno 2017. Dette dækkede næsten over Halseys enkelte tekstlige og vokale smuttere.

At Halsey, som ellers ikke var sat til at spille på Lollapalooza, dukkede op til Charli XCX’s koncert, skyldes muligvis, at Charli XCX fra september slutter sig til Halseys igangværende ‘Hopeless Fountain Kingdom’-turné, der tidligere også lagde vejen forbi Roskilde Festival. Turnéen, der tidligere har haft gæsteoptrædener af Justin Bieber, får udover Charli XCX også besøg af PartyNextDoor. 

Charli XCX bekræftede desuden under sin optræden, at singlen ‘Boys’, som vi udnævnte til et af forrige uges Top Tracks, er en del af et kommende album. Tidligere i år udsendte Charli XCX mixtapet ‘Number 1 Angel’, der blandt andet indeholdt Mø-samarbejdet ‘3AM (Pull Up)’, men hvis et nyt album er på trapperne, vil det blive det første studiealbum siden ‘Sucker’ fra 2014.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af