Se Katy Perry og Nicki Minaj optræde med ‘Swish Swish’ ved MTV Video Music Awards

Katy Perry har efterhånden ret mange gakkede, spektakulære sceneshows i bagagen, og hendes optræden ved nattens VMA’s var ingen undtagelse. Udover at være vært ved årets show fremførte hun sammen med Nicki Minaj singlen ‘Swish Swish’.

Annonce

Tidligere i år optrådte Katy Perry i Saturday Night Live med singlerne ‘Swish Swish’ og ‘Bon Appetit’ fra det nye album ‘Witness’, og det affødte mildest talt en del løftede øjenbryn og sågar også anklager om kulturel appropriation. Til sin MTV-optræden havde Perry dog skiftet de malplacerede drag queens ud med det basketball-tema, som også er singlens omdrejningspunkt: Der blev både smidt basket-badebolde ud til publikum, Perry blev fløjet fra den ene ende af salen til den anden, og hun startede sin optræden på toppen af en gigantisk basketball, som Nicki Minaj senere kom til syne fra.

‘Swish Swish’ lugter lidt af at være et comeback til Taylor Swifts ‘Bad Blood’, der eftersigende skulle være rettet mod Katy Perry. I maj – i en af James Cordens famøse Carpool Karaoke-videoer – rakte Perry dog hvad der mindede om en forsonende hånd ud til Swift, men der lader til stadig at være lang vej til forsoning mellem de to. Særligt efter, at Swift i fredags udgav den ret så bitre single ‘Look What You Made Me Do‘, hvis video havde premiere ved VMA-showet i nat.

I sidste uge udkom videoen til ‘Swish Swish’, og ligesom ved VMA-showet er der her dømt bizar basket med et ret broget cast. Du kan se videoen herunder og VMA-optrædenen foroven.