Se Solange optræde live med sit teenage-crush i New Orleans

Se Solange optræde live med sit teenage-crush i New Orleans
Solange til en koncert i juli (også i New Orleans).
Foto: Bennett Raglin/Getty Images

Solange, der i juni spillede en seksstjernet koncert på Roskilde Festival, fik i går opfyldt en teenage-drøm, da hun sang duet med sit teenage-crush: Brandon Boyd, forsangeren i Incubus. I maj tilstod Solange i et brev til sit yngre jeg i magasinet Teen Vogue, at hun er en dedikeret Incubus-fan, der som teenager gennemgik en »rasta-veganer-genbrugsshopper-som-er-fast-besluttet-på-at-gifte-sig-med-Brandon-Boyd-fase«. 

Drømmen blev indfriet, da Incubus gav koncert i New Orleans og inviterede Solange med på scenen for at synge med på ‘Aqueous Transmission’, som oprindeligt optrådte på Incubus’ album ‘Morning View’ fra 2001. Netop omkring dette tidspunkt var rockbandets popularitet på sit højeste, og det var her, at teenage-crushet opstod hos den dengang 15-årige Solange. 

Duetten mellem Solange og Brandon Boyd resulterede i en række fanvideoer og et tweet fra guitarist Michael Einziger til Solange. 

Woah. Woah. Woah. #solange just sang aqueous transmission with #incubus

Et opslag delt af Ray Bot (@rayb0t) den

Annonce