Stormzy kommer i problemer med kæresten og politiet i ny video til ‘Cigarettes and Cush’

Stormzy har udgivet en video til ‘Cigarettes and Cush’ feat. Kehlani fra rapperens debutalbum, ‘Gang Signs and Prayer‘, som udkom i februar.

Videoens hovedroller indtages af Stormzy aka Michael Omari selv og skuespilleren Andrea Ali, der spiller et nyforelsket par. Hvad det forelskede par til at begynde med ikke ved, er, at de arbejder på hver sin side af loven – Omari sælger en masse weed, mens Ali arbejder for politiet. Det forårsager selvfølgelig en masse drama og leder også til videoens dramatiske afslutning.

‘Cigarettes and Cush’ er et smooth nummer, hvor Stormzy synger om at hænge ud og ikke mindst ryge euforiserende stoffer med sin udkårne, og i videoen tilbringer hovedrollerne da også en del tid i sengen med adskillige joints – den ene betydeligt mere hærdet i ryger-gamet end den anden.

Stormzy har tidligere udsendt stærke videoer til numrene ‘Big For Your Boots‘ og ‘Cold‘, og videoen til ‘Cigarettes and Cush’ bliver dermed det tredje visuelle udspil fra ‘Gang Signs and Prayer’.

Annonce