SZA synger på ny Maroon 5-single – lyt til ‘What Lovers Do’

SZA synger på ny Maroon 5-single – lyt til ‘What Lovers Do’
SZA.

SZA synger på Maroon 5’s nyeste single ‘What Lovers Do’ og slutter sig dermed til den efterhånden lange række af Maroon 5 featuring-artister.

Den ultrapoppede ‘What Lovers Do’ er umiddelbart langt fra SZA’s egen lyd, men ikke desto mindre virker hendes rolle på singlen mere meningsfyldt end gruppens sidste umage makkerskaber med henholdsvis Future og Kendrick Lamar. Alligevel kommer hun ikke rigtigt til sin ret og fremstår en kende anonym på den ligeledes ret anonyme, men dog tilforladelige, eksotiske lille popskæring.

Sidste år smed Kendrick Lamar et par linjer på singlen ‘Don’t Wanna Know’, og tidligere på året kiggede Future forbi på ‘Cold’. Indsparkene fra elite-rapperne virkede ærlig talt som unødvendige og ret malplacerede gimmicks, og de spredte en del undren omkring, hvordan de to samarbejder kom i stand.

Ligeledes er det nye samarbejde mellem den pladeaktuelle sangerinde og det californiske drengeband en uventet parring, hvis rødder måske ligger i mulden af pladeselskabsforbindelsen mellem SZA’s (og Kendrick Lamars) Top Dawg Entertainment samt Maroon 5’s hos Interscope – selskaberne indgik nemlig samarbejde for fem år siden.

Singlen er formodentlig fra Maroon 5’s kommende sjette studiealbum, men der er endnu ingen detaljer om albummets udgivelse.

Sponsoreret indhold
»En natur-nørd fanget på stenbroen«
Sara Hjort har brug for en solid dosis naturnørderi og små, pippende strudseunger i sit tv. Hør om den danske skuespillers tv-cravings her.