The Knife deler mystiske Facebook-videoer – se den creepy ‘Mother of Knives Cooking Class’

The Knife deler mystiske Facebook-videoer – se den creepy ‘Mother of Knives Cooking Class’
The Knife

Man har ikke hørt meget fra den svenske duo The Knife siden albummet ‘Shaking the Habitual’ fra 2013 og den efterfølgende turne. I 2014 blev det meldt ud, at Dreijer-søskendeparret lagde projektet i graven, men nu er to ret mærkelige videoer dukket op på duoens Facebook-side.

I videoen ‘Mother of Knives Cooking Class’ ses en maskeret kvinde ‘lave mad’ med en masse lange skarpe knive, der på ubehagelig vis skærer igennem agurker, donuts og hvad der ligner snusket budding. Dette til lyden af nummeret ‘Networking’ fra ‘Shaking the Habitual’. Hele sceancen minder lidt om Martha Roslers også ret mystiske, feministiske kunstvideo ‘Semiotics of the Kitchen’ fra 1975, men ‘Mother of Knives Cooking Class’ operer i et langt højere, hektisk tempo og med skarpe farver.

Bandet har også tilføjet en kortere video, hvor en af ‘Mother of Knives’ skarptslebne knive truer med at skære en kirsebærvingummi midtover.

The Knife har endnu ikke selv kommenteret på, hvad de lidt creepy Facebook-videoer skal betyde, men forhåbentlig får vi snart svar på, om der er nyt materiale på vej.