Vil du skrive for Soundvenue? Vi søger musikskribenter med skarpe holdninger

Vil du skrive for Soundvenue? Vi søger musikskribenter med skarpe holdninger
Princess Nokia pryder det nyeste Soundvenue-magasin.
Foto: Petra Kleis/Soundvenue

Er du musiknørd, har du originale holdninger til musiklandskabet, og har du lyst til at give musikjournalistikken et los i røven? Så er det dig, vi søger.

Soundvenues mission er at udpege, diskutere og vurdere den mest interessante nye musik. Fra indie og undergrund til popkultur og trending topics. Vi vil starte en diskussion om, hvorfor noget er væsentligt og godt – og hvorfor andet ikke er det.

Vi er på jagt efter originale synspunkter formidlet skarpt, underholdende og med autoritet.

Hvad vil du skrive om?

Soundvenue vil give plads til endnu flere originale synspunkter i anmeldelser, analyser og kommentarer. Men det skal være dine egne.

Så hvad vil du gerne sige? Er Miamis nye bølge af Soundcloud-rap hiphoppens svar på grunge? Hvad betyder det, at MTV Video Music Awards har afskaffet de kønsspecifikke priskategorier? Er sammenhængen mellem Jay-Z’s ‘4:44’ og Beyoncés ‘Lemonade’ i virkeligheden et gennemtænkt marketingsstunt? Og vil du gerne ytre din uforbeholdne mening om kommende udgivelser fra Kelela, MHD, Charli XCX, Lil Uzi Vert eller XXXTentacion?

Hvilke tendenser har du spottet, hvad generer dig, hvilke guldkorn skal fremhæves, og hvorfor er et nyt værk særligt vigtigt?

Hvad forventer vi af dig?

Du vil blive en del af den lønnede freelancestab knyttet til Soundvenues musikredaktion. Vi vil pitche opgaver til dig, men det er ekstremt vigtigt, at de fleste ideer kommer fra dig selv.

Du har en indgående viden om netop dit ekspertområde – jo mere specifik dit interessefelt og din viden er, jo bedre.

Det er væsentligt, at du har klare holdninger til musiklandskabet, fra det enkelte track til de overordnede strøminger, og at du kan argumentere for dine meninger og sætte dem i perspektiv.

Interesseret? Så send os en mail med følgende:

1. Lidt om dig selv og din baggrund.
2. En beskrivelse af dit ekspertiseområde: Er du hiphopnørd, r’n’b-aficionado, popelsker eller noget helt andet?
3. Et par af dine tidligere (eller helt nye) tekster – helst om musik.
4. Minimum ét konkret pitch (men meget gerne flere) til en konkret idé, du gerne vil føre ud i livet.

Send din ansøgning hurtigst muligt til skribent@soundvenue.com. Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme adresse eller til musikredaktør Christian Wolkoff på 70200012.