Årets tv-optræden? Se Chance the Rapper spille nyt rørende nummer hos Stephen Colbert

Årets tv-optræden? Se Chance the Rapper spille nyt rørende nummer hos Stephen Colbert

Da Chance the Rapper i går satte sig på scenen hos Stephen Colbert i ‘The Late Show’, var det svært at vide, hvad der kunne forventes. Først og fremmest har den ellers så produktive Chance endnu ikke udgivet solomateriale i 2017 – dernæst har han også tidligere begået et par flabede, energiske tv-optrædener ladet med overraskelser.

Men da Chance i går besøgte Colbert, havde han et helt nyt track med. Et unavngivet nummer, han har skrevet for blot et par dage siden: En skarp samfundsrevser og en dybt rørende tankestrøm af personlige betragtninger og bekymringer fortalt i stærke rytmer, skarpe rim samt et lille, blidt omkvæd.

Chance fremførte nummeret i selskab med den canadiske r’n’b-sanger Daniel Caesar over blid guitarklimpren og toppet af med korsang hen mod slutningen.

Nummeret blev leveret med så megen overbevisende indlevelse, at det næsten er umuligt ikke at sidde tilbage med en klump i halsen – særligt efter bundærlige linjer som »I really need a break, could really use a nap / my daughter barely recognize me when I lose the hat«.

Chance blev også interviewet af Colbert – se optræden øverst og interview nedenfor.

Læs også: Donald Glover udtaler sig om mixtape med Chance the Rapper – forventningerne skrues i vejret

Annonce