De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow’ på Spotify

Benal annoncerer nyt album – hør den stærke single ‘Hvor går du hen’

Benal annoncerer nyt album – hør den stærke single ‘Hvor går du hen’
Benal: Benjamin og Albert.

I slutningen af måneden indtager Benal både Train og Store Vega, og midt på måneden kommer der en hel række nye numre til sætlisten. Den danske hiphopduo har nemlig netop offentliggjort, at de er klar med deres andet fuldlængdealbum, ‘Hvis det virkelig er vigtigt’, den 15. september.

Offentliggørelsen bliver akkompagneret af den spritnye single ‘Hvor går du hen’: Et stærkt nummer, der i bedste Benal-stil drives af Benjamins skudsikre, aggressive flow og heftige ordlege, mens Albert kyndigt står for den legesyge, smittende produktion. Nummeret har desuden den danske sangerinde Cecilie Noer med på omkvædet.

Benal, der uden tvivl står for landets mest spraglede pressetekster, har også selv sat ord på den nye single. Benjamin udtaler: »Der er få ting i livet, der føles som et kys fra mor, lige netop sekundet efter du troede du var blevet væk fra hende i et Thailandsk storcenter. Det er sådan, jeg har det på det her nummer«.

Albert har derimod en lidt anden oplevelse af nummeret: »Har du nogensinde prøvet at vågne op i et land du ikke kender, hvor der står en gruppe børn og synger til dig på et sprog, du ikke forstår? Det er sådan, jeg har det, når Benjamin kigger på mig med sine store brune øjne, for da ved jeg, at himlen er et sted på jord. Cecilie gør det også godt«.

Benal kan opleves på Train den 29. september og i Store Vega den 30. september – sidstnævnte koncert er dog netop blevet udsolgt.