De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow på Spotify

Benal er nomineret til P3 Prisen: »Det er en drøm«

Benal er nomineret til P3 Prisen: »Det er en drøm«
Benjamin Hav med champagne.

I går offentliggjorde DR og P3, at Kesi var nomineret til P3 Prisen – hovedprisen til årets P3 Guld-show. Nu er det så afsløret, at slaget om prisen skal stå mellem Kesi og den Standard-aktuelle hiphop-duo Benal. Ret ekstraordinært er der altså kun to nominerede til prisen i år – der plejer at være tre.

P3 Guld afholdes den 22. september med Petra Nagel og Andrew Moyo som værter, og det er her Benal har muligheden for at løbe med den prestigefyldte pris og en præmie på 100.000 kr. Udover at være nomineret til P3 Prisen skal Benal også optræde til showet.

Beskeden blev overbragt til Benal med konfettikanoner og champagne midt i et møde. »Det er en drøm. Altså P3 Guld er klart det sejeste musikprogram«, siger Benjamin Hav, der udgør den ene halvdel af duoen: »Man skal ikke træde nogen over tæerne, men det er ikke hvem som helst, der bliver nomineret«.

Benals nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ udkommer i morgen.

Læs også: Xclusive: Hør Benals ‘Hele tiden’ med Orgi-E som gæst – eksklusivt i den nye afsnit af Standard

 

🎉🎉 Uh babe! Benal er nomineret til P3 Prisen 🎉🎉

Opslået af P3 – DR på 13. september 2017