Cardi B og Erykah Badu tager del i det lumre internetfænomen #ForThatDickChallenge

Cardi B og Erykah Badu tager del i det lumre internetfænomen #ForThatDickChallenge
Erykah Badu til FYF Fest i Los Angeles tidligere i år.
Foto: Rich Fury/Getty Images

Egentlig handler det om kærlighed. Det nye internetfænomen #ForThatDickChallenge og medsøsteren #ForThatPussyChallenge går i al sin enkelthed ud på at liste, hvad man vil fornedre sig til at gøre for sin udkårne(s kønsorgan) – tilsat et skrabet beat, et simpelt beat og en kreativ hjerne. Men udefra set handler det som så meget andet bare om pik og fisse.

De seneste dage er #hashtagget for alvor begyndt at gribe om sig med 20-25.000 videoer med en afart af hashtagget på Instagram. Nu har det spredt sig til rappere som Erykah Badu, 21 Savage, den nuværende charttopper Cardi B og komikerne Michael Blackson og Tiffany Haddish (‘Keanu’, ‘Girls Trip’), såvel som Regina Hall og Issa Rae fra henholdsvis ‘Black-ish’ og ‘Insecure’.

Fænomenet er baseret på den mindre kendte freestyle ‘For That Dick’, som sydstatsrapperen GameOva Reedy udsendte i april. Det er en traditionel New Orleans-bounce, der har skrabet godt en million visninger sammen på YouTube. Den påståede freestyle udgør den primære ingrediens i #ForThatDickChallenge.

Timingen og valget af nummer er en lille smule off, så det kunne godt tyde på, at vi med #ForThatDickChallenge er vidne til sammen fænomen som ‘Bad & Boujee’ og ‘Black Beatles’, hvis popularitet eksploderede takket være memes og challenges, der var orkestreret af et PR-bureau.

Du kan se mere eller mindre vellykkede favntag med #ForThatDickChallenge – inklusiv Cardi B og Erykah Badus bud – herunder:

First celebs on #forthepussychallenge #forthedickchallenge Badu vs Micheal Blackson @michaelblackson @yasmin_amira_ @coldcris #erykahbadu #michealblackson (((Lyrics))) BADU : I aint doin shit for da dick• Licky Lik for da dick•. Give up my window seat for da dick• fuck it I'll eat meat for da dick• fight hurricane Maria for da dick• ride a missile from Korea for da dick• let him call me a ho FTD• baby daddy number 4 FTD• Buck a bitch in the head FTD• Fuck WOKE. I'm 💀 FTD• Suck it down to da bone FTD• let him use MY phone FTD• Motorola FTD• fuck Micheal Blackson -EBOLA FTD• caught on tape … MIKE: …not smart for da pussy • cheat on my wife-Kevin Hart for da pussy •I'll eat Pork FTP•I'll skip court FTP• I'll bleach my skin FTP• fuck a Siamese twins FTP• pledge allegiance to the flag 🇱🇷FTP• fuck a bitch on the rag FTP…

Et opslag delt af THE UNICORN (@erykahbadu) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

I don't think I can RAT tho I see you in heaven for that dick cause I Rather DIE!!!

Et opslag delt af Cardi B Official IG (@iamcardib) den

We had to do it. For the D challenge with @issarae. #dedickation

Et opslag delt af Regina Hall (@morereginahall) den

Sponsoreret indhold
Har du nerver til en ny omgang ’True Detective’?
Se Mahershala Ali brillere i den intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic

@21savage #forthatpussychallenge 😂🗡

Et opslag delt af Our Generation Music 🔰 (@ourgenerationmusicco) den

#forthedickchallenge 😭 w/ @vyelletxo 😭🤷🏾‍♀️ view the rest on my twitter @keyisqueen

Et opslag delt af QUEEN KEY (@keyisqueen) den

Læs også: Memes er blevet musikbranchens bedste marketingværktøj – på godt og ondt

Advertisement