»Cash me ousside«-pigen lander pladekontrakt med Atlantic efter første single

»Cash me ousside«-pigen lander pladekontrakt med Atlantic efter første single

Den blot 14-årige uregerlige teenager Danielle Bregoli, der sidste år opnåede berømmelse ved at true hele publikummet hos ‘The Dr. Phil Show’ med at banke dem udenfor, har fået det meste ud af de 15 minutter i spotlyset, som det afledte meme »cash me ousside, how bout dah« kunne give.

Først var hun omdrejningspunktet i en Kodak Black-video, så startede hun en efterhånden ret populær YouTube-kanal og har skrevet under på en kontrakt om et reality show. Siden har hun startet en musikkarriere, der nu har ført til en pladekontrakt på flere millioner og adskillige albums hos Atlantic Records, skriver flere medier.

Det sker efter hun under kunstnernavnet Bhad Bhabie debuterede som nummer 77 på den amerikanske Billboard-hitliste i august med tracket ‘These Heaux’. Det gør hende til den yngste, kvindelige rapper på listen nogensinde.

Videoen til ‘These Heaux’ er i skrivende stund set over 25 millioner gange.

Udover ‘These Heaux’ har hun blandt andet lavet remixes af Kodak Black-sangen ‘Roll In Peace’ og Tee Grizzley og Lil Yachtys ‘From the D to the A’.

Læs også: »Cash me ousside, how bou dah«-pigen er omdrejningspunktet i Kodak Blacks usaglige video til ‘Everything 1K’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold