De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow’ på Spotify

Chance the Rapper rejser 2 millioner dollars til kunstundervisning i Chicago – se hans tale i bedste Steve Jobs-stil

Chance the Rappers velgørenhedsarbejde er efterhånden blevet en ligeså integreret del af hans image som hans farverige hiphop, og med god grund.

Tilbage i marts donerede Chicago-helten én million dollars til skoler i hjembyen, men den gestus trumfede han forleden, hvor han under en pressekonference offentliggjorde, at hans organisation SocialWorks er lykkedes med at rejse yderligere 2,2 millioner dollars.

Dette svimlende beløb donerer Chance til kunstundervisningen på 20 forskellige offentlige skoler i Chicago, og under konferencen var inspektørerne fra samtlige skoler til stede. Her holdt rapperen et længere oplæg, hvor han forklarede om baggrunden for donationen og sin egen ansvarsfølelse som forælder samt afslørede, hvem de heldige modtagere er – i bedste Steve Jobs-stil med sort rullekrave stukket ned i sine jeans.

Du kan se hele Chance the Rappers tale foroven, hvis din samvittighed kan holde til det.

Læs også: Chance the Rapper teaser ny musik på Instagram – sampler r’n’b-hit fra 90’erne